Din lokale bedemand i Hellerup

Vi støtter og bistår i en svær tid.

Og vi danner rammer om et smukt farvel til et smukt menneske.

Bedemand Hellerup

Søger du en professionel bedemand i Hellerup, er du kommet til det rette sted.
Hos Rosendahls Begravelse er vi traditionelle og nærværende, og vi sætter tryghed i højsædet.
Vi træffes hele døgnet alle dage, så kontakt os på 48 26 06 76.

Når et menneske går bort

Når et menneske går bort, er der mange praktiske ting at forholde sig til. Og det er de efterladte, der skal varetage begravelsen eller bisættelsen.

I nogle tilfælde har afdøde efterladt sin sidste vilje, (link til ) og så planlægger man ud fra denne. Er det ikke tilfældet, skal de efterladte tage de store beslutninger, og det kan være svært, især hvis der er flere, der skal blive enige.

Vores bedemand i Hellerup rådgiver dig grundigt

Der er mange ting, der skal besluttes. Skal der afholdes en ceremoni og i givet fald, skal den foregå i en kirke eller et kapel? Skal der planlægges en mindehøjtidelighed efterfølgende? Hvor skal afdøde stedes til hvile? Skal der købes en gravsten? Skal der indrykkes dødsannonce? Der er nok at forholde sig til, og vores bedemand i Hellerup gennemgår alt det praktiske med dig.

Vi er lokalkendte

Når man skal planlægge en smuk og værdig afsked, er det en fordel at være lokalkendt. Vores bedemand i Hellerup har varetaget mange begravelser og bisættelser i Hellerup om omegn. Derfor har vi det helt rette udgangspunkt til dette. Vi har et godt samarbejde med sognets præster, ligesom vi har indgående kendskab til Hellerup Kirke og Helleruplund Kirke.

Det sidste hvilested

Der er flere muligheder, når det handler om det sidste hvilested.

Langt de fleste bliver i dag bisat og får urnen nedsænket på en traditionel kirkegård. Men hvis du drømmer om at være i et med naturen, er en skovkirkegård også en mulighed. Der findes skovkirkegårde i hele Danmark. Du kan også vælge at få spredt din aske over åbent hav. Læs her mere om askespredning. Ønskes dette, skal afdøde som udgangspunkt have tilkendegivet skriftligt ønske.

Det er også muligt at få indsat sin urne i et kolumbarium. Et kolumbarium er en hal eller væg med hylder eller fordybninger i væggen, hvori man kan stille en urne med aske fra en død person. Det er en italiensk skik og ikke så brugt i Danmark. Vores bedemand i Hellerup kan rådgive dig vedrørende mulighederne.

Omsorg og nærvær

Den helt store forskel på en traditionel bedemand som os, og for eksempel en internetbedemand er, at vi er nærværende og tilgængelige gennem hele forløbet. Vi ved, at der hele tiden opstår overvejelser og spørgsmål, og vi er tilgængelige hele tiden. Vi tager os godt af afdøde og de pårørende, og vi er altid kun et opkald væk.

Kontakt vores bedemand i Hellerup

Vi sidder klar ved telefonen på 48 26 06 76 så ring til os i dag. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig

 

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

7 + 14 =