Bedemand Nivå
Omsorg og nærvær

Bedemand Nivå – Rosendahls begravelse

Rosendahls Begravelsesforretning har i mange år fungeret som bedemand i Nivå. Vi er lokalkendt og vi har stor erfaring. Omsorg og nærvær er kernen i vores forretning, og vi tager os godt af de pårørende og afdøde.
Vores bedemand i Nivå træffes hele døgnet, så ring til os på 48 26 06 76

Lokalkendt bedemand i Nivå

Med mange års virke i Nivå og omegn har vi opnået stort lokalkendskab. Vi har samtidig et godt samarbejde med kirkens præster og øvrige kirkepersonale. De giver os det rette udgangspunkt til at rådgive dig grundigt i de muligheder, der findes i sognet.
Udover de praktiske beslutninger i forbindelse med selve ceremonien, der skal tages, skal du bl.a. beslutte, om der skal afholdes en mindesammenkomst efterfølgende. Er det tilfældet, hjælper vi også gerne med at finde et egnet sted til dette, vi kender de bedste muligheder.

Vi rådgiver dig grundigt

I nogle tilfælde har afdøde efterladt en ”sidste vilje. En sidste vilje er et dokument, hvor man kan nedfælde sine ønsker til sin begravelse eller bisættelse. Blandt mange andre ting, kan man ytre ønske om hvilken præst, der skal stå for ceremonien, og om man ønsker en begravelse eller bisættelse.

Hvis afdøde har efterladt en sidste vilje, planlægger man normalt ud fra denne. Er der ikke efterladt nogle konkrete ønsker, er det de pårørende, der skal træffe de svære valg.

Det kan være en uoverskuelig opgave at planlægge en begravelse, når man samtidig er i sorg. Vores bedemand i Nivå, sørger for grundig rådgivning, så du er ordentligt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger. Den sidste afsked kan jo ikke gøres om, så det er vigtigt, dagen bliver smuk og mindeværdig.

Hjælp i det omfang du har brug for

Vores bedemand i Nivå kan bistå i det omfang, der er brug for. Vi kan tage os af alt det praktiske, men vi kan også hjælpe med de ting, du ikke selv vil varetage.
Blandt vores mange arbejdsområder er bl.a. dødsanmeldelse, iklædning og udsyngning, indhentning af nødvendige papirer og attester, planlægning af højtidelighed, indrykning af dødsannonce, ansøgning om begravelseshjælp, og meget andet.
Hvis du selv ønsker at varetage noget af det praktiske, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.
Vi støtter op i det omfang, du har brug for.

Priser fra kr. 9.100,-

Efter vores mening fortjener ethvert menneske en smuk og værdig afsked. Af samme årsag er vores priser rimelige. Vi har sammensat nogle forskellige priseksempler, så du kan se, hvad tingene koster. Og har du ønsker, der ikke fremgår her, udregner vi hurtigt en fast pris, så du har et overblik at forholde dig til.

Kontakt os

Vores bedemand i Nivå træffes hele døgnet på 48 26 06 76, og han sidder klar til at støtte og rådgive i den svære tid.
Kontakt os i dag, så vi sammen kan planlægge et smukt minde for et elsket menneske.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

15 + 14 =