Min Sidste Vilje

.. er et dokument der indeholder de ønsker man måtte have i forbindelse med ens egen begravelse eller bisættelse. Dokumentet kan være en stor hjælp til de efterladte, som dermed kan arrangere begravelsen eller bisættelsen i henhold til afdødes egne ønsker.

Dokumentet kan åbnes som en pdf-fil eller den kan afhentes gratis i en af vore forretninger.

Når “Min sidste vilje” er udfyldt, kan du kopiere den og aflevere et eksemplar til bedemanden, og have en derhjemme sammen med dine personlige papirer. Husk at gøre dine pårørende opmærksom på, at der er blevet udarbejdet ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Hvis der er lavet et testamente, er det en god ide at give et eksemplar af dokumentet til advokaten.

Originalen anbefaler vi, at du opbevarer blandt dine øvrige personlige papirer, således kan dine pårørende finde dem når det bliver aktuelt.

Har du spørgsmål i forbindelse med udfyldelsen af “Min sidste vilje”, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Husk også at skrive det hvis du ønsker at få spredt asken.

Min sidste vilje

Kontakt din bedemand for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

13 + 11 =