Kister

Den rigtige kiste er et vigtigt element i en begravelse eller bisættelse. En bedemand fra Rosendahls gør sit bedste for at hjælpe dig med at få den helt rigtige kiste til begravelsen.

En kiste er ofte et meget personligt valg. Vi fører en lang række af de bedste danske håndbyggede kister fra Fuglebjerg Kistefabrik, som er en af Danmarks største kiste-fabrikanter.Når kisten bliver fremstillet bliver der samtidigt plantet træer for at reducere CO2 belastningen gennem “Our Climate”.

Udover de klassiske kister i træ og med udsmykning, fører vi også den nye og meget bæredygtige papirkiste, som kan bruges til både kremering og begravelse. Den er danskudviklet, og på alle måder bedre for klimaet.

Fuglebjerg kister er 100% danske, og de fleste urner er også fremstillet her i landet. Rosendahls Begravelse har et udvalg af Fuglebjerg kister og urner, som kan ses ved at klikke på billederne her på siden.

Orbit – den bæredygtige kiste

Orbit er den seneste udvikling indenfor kister. Den kan bruges til både begravelse og bisættelse. Den er fremstillet i papir, så den er næsten 100% bæredygtig. Orbit kisten er lige så holdbar som en normal MDF eller trækiste. Men den vejer under halvdelen, og når den kremeres bruges der op til 15% mindre energi i processen. Orbit kisten er 100% dansk udviklet og fremstillet. Klik på billedet af kisten for en stor udgave.

_______________

Kremeringskister

Kremeringskister favner bredt i dag. Lige fra den traditionelle hvidmalede kiste, over naturmaterialet fyr og til den dansk designede og -byggede bambus kiste. Prisforskellen er ca. 3000 kr. fra billigst til dyrest. Der findes flere varianter end de viste. Klik på billedet af kisten for en stor udgave.

_______________

Begravelseskister

Begravelseskister fås i mange forskellige udformninger, farver, træsorter og med forskellig vedhæng som kors, guirlander og så videre. Begravelseskister kommer enten med bærehåndtag eller stang. Der findes flere varianter end de viste.

Tidligere var begravelser normen. Nu har kremeringer overtaget. Afhængigt af hvor i landet man befinder sig er 80-95% af højtidelighederne bisættelser. Der er altså tale om at afdøde bliver kremeret efterfølgende. Klik på billedet for en stor version.

_______________

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

5 + 8 =