Samtalen med bedemanden

Når vi mister en af vores nærmeste, giver det ofte en stor tryghed at få hjælp til at gøre begravelsen smuk og mindeværdig. Vi kommer gerne på besøg i hjemmet eller vi kan mødes i en af vore forretninger, hvor vi i fred og ro kan tale om afdødes og jeres ønsker til højtideligheden.
I afdødes ånd

Måske har afdøde tilkendegivet nogle ønsker i forbindelse med dødsfaldet. Det kan være mundligt over for pårørende eller nedskrevet i dokumentet “Min Sidste Vilje”. Dokumentet findes i to udgaver, én hos bedemanden og én blandt afdødes personlige papirer. Du kan læse mere om Min Sidste Vilje hér.
I nogle tilfælde har afdøde lavet et testamente, hvor der er beskrevet ønsker til den sidste rejse,valg af kirke, præst mv. vi anser det naturligvis som vores pligt at varetage disse ønsker og handle helt i afdødes ånd.
Vores ekspertise

Det er vores opgave, i samarbejde med de pårørende, at tilrettelægge en personlig og omhyggelig afsked. Vores ekspertise står til jeres rådighed og vi kan blandt andet tilbyde at:

 

 

Ligesom vi kan tage os af

  • At køre kisten til og fra højtideligheden i rustvogn
  • At transportere urnen til kirkegården
  • Ansøgning om begravelseshjælp fra kommunen og Sygesikringen Danmark
  • Anmeldelse af begravelseshjælp hos evt. fagforening eller for eksempel “Liv og død”

Kontakt din bedemand for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

13 + 15 =