Urner

Rosendahls Begravelse fører kun de bedste urner fra Fuglebjerg Kistefabrik, som er danskejet, og fremstiller alle kister på dansk jord.
En urne kan have mange udformnninger – den kan være af ler, træ, korn/bark og eventuelt udsmykket med et personligt motiv. En meget moderne løsning er urnen Diamant, skabt af den danske designer Jaokob Jensen.
Klik på billederne  for stor version og for mere information om de enkelte urner.

Bambusurne med og uden hjerte

Natur urner

Urnerne er fremstillet i naturmaterialer som eksempelvis bark, biofiber eller pap. Natururner er nedbrydeliger, det vil sige at de opløses indenfor 10 år – som er den minimale fredningstid på gravsteder i Danmark.

Sø urner

Sø urner bruges til askespredning. Hvis afdøde har ønskert at få spredt sin aske over havet, er det mulight når man har fået tilladelse til det. Tidligere var der kun papurnerner til askespredning, men nu kan man også få en særlig urne til at nedsænke i vand i et net. Den opløses efter 10 minutter.

Ler urner

Ler urner fås i alle farver på spektret. De kan være både ru og glaserede. Det er desuden muligt at sætte en rose på siden af urnen. Ler urnen bruges oftest i eget gravsted på kirkegården, da den holder i 20-30 år uden problemer.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

9 + 13 =