Askespredning

Asken skal spredes mindst 200 meter fra land. Der er en række krav til hvordan det skal foregå, og man skal have tilladelse til det af begravelsesmyndigheden. Bedemanden hjælper med at få tilladelsen. Læs mere her.

Hvis du ikke selv har adgang til en båd, kan du bestille en askespredning hos en af de professionelle på området. Vi samarbejder med OCEAN SALOON, som kan tage grupper helt op til 30 personer. Når der er mange med til askespredning bliver handlingen til en mindehøjtidelighed, så derfor er der både mulighed for selv at medbringe mad og drikke, eller at købe det som en del af turen.

Selve askespredningen kan foregå på 2 måder. Enten hælder man asken i vandet fra en urne. Eller også vælger man at sænke urnen ned i vandet og vente 10 minutter på at den bliver opløst. Sidstnævnte urne er fremstillet i rå ler. Det betyder at hele urnen og indholdet opløses i vandet. I må ikke bruge andre urner til at sænke i havet.

Hvad koster askespredning?

Askespredning kan være billigt, hvis du har adgang til en robåd, eller du kender nogen med en båd.

Hvis du ikke har adgang til en båd, er du nødt til at købe hjælp.

 

Kontakt din bedemand for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

5 + 13 =