Din lokale bedemand i Espergærde

Vi støtter og bistår i en svær tid.

Og vi danner rammer om et smukt farvel til et smukt menneske.

Bedemand Espergærde – Rosendahl

Søger du efter bedemand Espergærde, er du kommet til det rette sted. Bedemændene i Rosendahls Begravelsesforretning er nærværende, og vi træffes hele døgnet. Vi arrangerer smukke og enestående begravelser og bisættelser til priser, hvor alle kan være med.

Vi sidder klar til at støtte dig på 48 26 06 76.

Når et kært menneske går bort

Når et kært menneske går bort, er det for langt de fleste en følelsesmæssig meget stor udfordring. Og at der samtidig er mange praktiske ting, man skal forholde sig til, forekommer for de fleste helt uoverskueligt.
Vores bedemand i Espergærde er uddannet til at støtte og hjælpe i den svære tid, og vi hjælper også gerne dig. Vores fornemste opgave er at arrangere en enestående og smuk afsked, du kan huske tilbage på med vemodig glæde.

Lokal bedemand i Espergærde

Vores bedemand i Espergærde har i årevis bistået ved begravelser og bisættelser i lokalområdet. Det betyder, at vi har et stort netværk i lokalområdet, ligesom vi har et godt samarbejde med sognets præster og ansatte.

Vi har derudover et godt indblik i de lokale skikke og muligheder. Derfor kan vi rådgive dig grundigt, og helt ned i detaljen, så du er klædt ordentligt på til at træffe de svære beslutninger.

Vi er altid kun et opkald væk, og vi svarer hele døgnet.

Kontakt Bedemanden i Espergærde

Vores bedemand Espergærde, sidder klar til at besvare telefonen hele døgnet, alle ugens dage på 48 26 06 76. Så kontakt os i dag og lad os sammen planlægge det smukkeste farvel, til den du holder af.

Min sidste vilje

Når et menneske går bort, skal der træffes vigtige beslutninger. Og i mange tilfælde er det de efterladte, der skal træffe dem. I nogle tilfælde har afdøde efterladt sig en skriftlig sidste vilje. Er det tilfældet, planlægger man normalt det sidste farvel ud fra denne.
Hvis der ikke findes en udfyldt sidste vilje, er der en del, du skal overveje og beslutte.

Du skal bl.a. tage stilling til spørgsmål som:
Begravelse eller bisættelse
– Afsked i kirke eller kapel
– Planlægning af mindehøjtidelighed
Valg af kiste og urne
– Valg af gravsten
– Det sidste hvilested
– Bestilling af salmehæfter og meget mere.

Vores bedemand i Espergærde gennemgår de forskellige praktiske gøremål med dig og hjælper i lige det omfang, du har brug for.

Det sidste hvilested

Langt de fleste i Danmark vælger at blive bisat og få urnen nedsat på en traditionel kirkegård. Men der findes alternativer. Hvis du drømmer om en bæredygtig begravelse, kan du få nedsat din urne på en skovbegravelsesplads. Der findes skovkirkegårde over hele landet, og flere kommer stadig til.

Du kan også få spredt din aske over åbent hav. Afdødes aske kan blive spredt over åbent hav, hvis vedkommende skriftligt har tilkendegivet et udtrykkeligt ønske om dette. Kravet om at afdøde skriftligt skal have udtrykt ønske om, at asken skal spredes over åbent hav, kan dog fraviges, hvis det er udenfor enhver tvivl, at det var afdødes ønske.

I enkelte tilfælde kan du få nedsat din urne på privat grund, dog skal grunden være på mere end 5.000 m2. Man ansøger om tilladelse hos Stiftsøvrigheden i det stift, hvor den pågældende grund eller ejendom ligger.

Og ønsker du din urne indsat i et kolumbarium, er det også en mulighed. Denne skik stammer fra det romerske rige og er ikke særlig udbredt i Danmark.

Bedemand i Espergærde, der støtter i den svære tid

Uanset hvilken type afsked, du vælger at give, kan vi hjælpe. Vores bedemand i Espergærde har erfaring med alle typer begravelser, ligesom han er kendt med andre trosretninger. Og ønsker du at planlægge en afsked uden gejstlig medvirken, en såkaldt borgerlig begravelse, kan vi naturligvis bistå.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

6 + 8 =