Bedemand Klampenborg

Din støtte i en svær tid

Unikke og smukke afskeder

Søger du en bedemand i Klampenborg, er du kommet til det rette sted.

Rosendahls Begravelsesforretning er en lokalt orienteret, traditionel begravelsesforretning. Vi har i mange år bistået ved begravelser og bisættelser i Klampenborg. Vores bedemand i Klampenborg er nærværende og til stede, og vi støtter i den svære tid efter dødsfaldet.
Vi kan både hjælpe, hvis du vil planlægge din egen begravelse eller en for din kære. Vi besvarer vores telefon alle ugens dage, hele døgnet, så kontakt os på telefon 48 26 06 76.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse hurtigt.

Bedemand Klampenborg med mange års erfaring

Vores bedemænd har mange års erfaring, og de er veluddannede. Det er for os altafgørende at have det rette fundament til at støtte pårørende på en saglig og omsorgsfuld måde.
Vi har naturligvis indgående kendskab til procedurer og muligheder, og vores bedemand i Klampenborg rådgiver dig grundigt. Og vi hjælper i det omfang, du har brug for det. Du kan sagtens selv varetage noget af praktikken, hvis du ønsker at være inde over.

Vi er lokalkendt

Vores bedemand i Klampenborg har stort lokalkendskab. Vi har bistået ved utallige begravelser og bisættelser, og vi kender til områdets kirker, bl.a. Skovshoved Kirke og Taarbæk Kirke. Og vi har et velfungerende samarbejde med præster og øvrige kirkepersonale.

Hvis afdøde ikke ønskede at blive bisat fra en Folkekirke, kan ceremonien også afholdes andre steder. Er det tilfældet, kalder man det for en borgerlig begravelse. Der er ingen specielle krav til, hvordan en borgerlig begravelsesceremoni skal foregå. Man kan arrangere en højtidelighed i et kapel, i eget hjem eller andetsteds.

Der pålægges normalt et mindre beløb for leje af kapel, samt eventuelt til organist og kor.

I Rosendahl Begravelsesforretning har vi har erfaring med alle trosretninger. Så har du en anden trosretning, eller ønsker du en borgerlig begravelse, kan vi også hjælpe.

Vi rådgiver dig grundigt.

En af vores fornemste opgaver er at planlægge begravelser, der lever helt op til afdødes og de efterladtes forventninger. En begravelse er en begivenhed, der ikke kan gøres om. Derfor er dialog og forventningsafstemning en vigtig faktor. Vi sørger for at spørge grundigt ind til ønsker og forventninger, hvorefter vi præsenterer de mange muligheder. Og vi lover dig, at det sidste farvel bliver en smuk og mindeværdig begivenhed, du kan se tilbage på med vemodig glæde.

De svære beslutninger

Der er mange ting at forholde sig til, når et menneske går bort. Udover den store sorg det er at have sagt farvel, er der alt det praktiske.
Hvis afdøde har efterladt sin sidste vilje, er der formentlig taget beslutning om det vigtigste, hvis ikke alt.
Hvis der ikke er efterladt en sidste vilje, er det de efterladte, der skal tage de store beslutninger.
De skal fx beslutte, hvor det sidste hvilested skal være. Det kan fx være på en af de traditionelle kirkegårde i Klampenborg. Men det er også muligt at få sin urne nedsat på en skovkirkegård, der findes over hele landet. Eller at få sin aske spredt over åbent hav .
Vores bedemand i Klampenborg rådgiver grundigt og kan også hjælpe med bestilling af gravsten, indrykning af dødsannoncer, bestilling af blomster til kirken m.m.

Vores priser er rimelige

Vores filosofi er, at alle skal have råd til en værdig begravelse. Af samme grund er vores priser sammensat ud fra et niveau, hvor alle kan være med. Vores priser starter ved kr. 9.100,-
Og i den indledende samtale, udregner vi en pris ud fra dine ønsker, så du ved, hvad den samlede pris bliver.

Kontakt bedemanden i Klampenborg

Vores bedemand i Klampenborg sidder klar til at rådgive og støtte dig. Vores telefoner har døgnbemanding, kontakt os på 48 26 06 76.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

9 + 6 =