Helsingør begravelsesforretning

Om man har været forberedt eller ej, så er det altid forbundet med sorg og store følelser at miste en, man har elsket. Derfor er det svært også at finde overskud til alle de praktiske gøremål i forbindelse med begravelse eller bisættelse og ikke mindst til at håndtere alt det administrative, der også skal ordnes i forbindelse med et dødsfald.

Rosendahls Begravelse Helsingør

En bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Helsingør er uddannet og eksamineret inden for sit fag. Men det er også en person, der fra sit allerinderste har valgt denne særlige gerning, fordi han eller hun har en dybfølt interesse for at hjælpe og vejlede dig og familien igennem den første svære tid.

Helsingør begravelsesforretning

Samtalen med bedemanden

Ret hurtigt efter dødsfaldet mødes bedemand og pårørende til en ganske stille og rolig samtale. Det kan ske hjemme hos jer i jeres vante rammer, og hvor I har alle jeres ting og papirer. Den bedemand fra Rosendahl, som du får kontakt med, og som så vidt muligt er den, der følger dig og familien igennem hele forløbet, kommer altid til en samtale med masser af tid. Derfor er der god tid til at få talt lidt om afdøde, komme ind på jeres ønsker og tanker i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse, få udfyldt de papirer, der skal udfyldes og underskrives, og måske også at I finder noget frem, som I ønsker, afdøde skal have med sig. Det kan være noget særligt tøj, en særlig ting, eller måske en eller flere tegninger fra eventuelle børn eller børnebørn.

Helsingør begravelsesforretning

Vi kan også mødes i en hyggelig og uforstyrret samtalestue hos Rosendahls Begravelsesforretning, og i et separat lokale kan vi vise jer et stort udvalg af kister og urner. Både kiste og urne kan også vælges ud fra billeder og kataloger, hvis I helst vil det. Som med alt andet er der også her mange prisniveauer, og om I vælger en billig model eller en dyrere, er ikke afgørende for os. Det eneste vigtige for os er, at det er det rigtige valg for jer.

En bedemand fra begravelse Helsingør kan aktivt stå for en lille højtidelighed ved en borgerlig begravelse eller bisættelse, hvis man af den ene eller den anden grund ikke ønsker en kirkelig handling. Hvad enten det skal være en borgerlig eller en kirkelig ceremoni, må I endelig altid helt frit sige frem, hvis I har nogen mere eller mindre særlige ønsker for denne afskedens stund.

 

Du er til hver en tid velkommen på tlf. 45 82 05 98

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

6 + 1 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.