Helsingør Begravelsesforretning

Om et dødsfald er forberedt eller ej, så er det altid forbundet med sorg at miste en nærtstående. Det kan være svært at finde overskud til alle de praktiske gøremål i forbindelse med en  begravelse eller bisættelse. Der er meget administrativt arbejde i forbindelse med et dødsfald, der skal håndteres. I Helsingør Begravelsesforretning er vi eksperter i at varetage alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser.

Rosendahls Begravelse Helsingør

En bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Helsingør er uddannet og eksamineret inden for sit fag. Samtidig er vi dedikerede og dybt engageret i vores arbejde. Vi ved, at det er en svær tid for de fleste. Derfor arbejder vi professionelt og sætter en ære i at hjælpe familier og pårørende med at sige et mindeværdigt farvel.   

Samtalen med bedemanden

Ret hurtigt efter dødsfaldet mødes du som pårørende med bedemanden til en stille og rolig samtale. Det kan foregå hjemme hos dig, hos den afdøde eller på vores kontor. Til samtalen taler vi om jeres og afdødes ønsker til en afsked. Det kan f.eks. være:

– valg af kiste og urne
– påklædning af afdøde
– hvilken højtidelighed ønskes
– blomster og udsmykning i kirke eller kapel

Bedemanden har styr på alle de praktiske ting, på diverse dokumenter og stiller afklarende spørgsmål. Det giver dig overblik over situationen og økonomien, og gør din tid fri til andre vigtige ting. Samtalen med bedemanden er derfor vigtig, fordi den danner grundlag for hele arrangementet omkring begravelsen eller bisættelsen. Skriv gerne ned, hvad der er vigtigt for dig, familien og afdøde inden samtalen. Hvis afdøde skal iklædes særligt tøj i kisten, kan det medbringes til samtalen.

I forbindelse med en begravelse eller bisættelse skal du også have en samtale med præsten, der skal forestå den. Ved denne samtale kommer i ind på alle de personlige forhold, der skal tales om ved højtideligheden.

Helsingør Begravelsesforretning

Du er altid velkommen til at møde os i vores lokaler hos Rosendahls Begravelsesforretning. Vi har et stort udvalg af kister og urner både i butikken og i kataloger. Kister og urner findes både i klassiske og specialdesignede udgaver og i alle prisklasser. Vi vejleder dig gerne til det rette valg.

Hvis du ikke ønsker en kirkelig ceremoni eller afdøde ikke var medlem af folkekirken, er der andre muligheder. En bedemand fra begravelse Helsingør kan aktivt stå for en højtidelighed ved en borgerlig begravelse eller bisættelse. Hvad enten det skal være en borgerlig eller en kirkelig ceremoni, er du altid velkommen med særlige ønsker for afskeden. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os

på tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse – din bedemand for at høre mere

 

Sidder du inde med praktiske eller økonomiske spørgsmål f.eks.: ”Hvad koster en bedemand?”, “Hvad koster en begravelse?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?”. Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig et overblik over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dokumentet “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

8 + 12 =