Helsinge Begravelsesforretning

Rosendahls Bedemand i Helsinge

Når man mister en af sine allernærmeste, har man selv brug for megen tid. Tid til at bearbejde alle de mange følelser, der opstår i den forbindelse. Derfor er det nærliggende at vælge en Helsinge bedemand til at håndtere mange af de praktiske gøremål i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Der er også en masse papirarbejde og dokumenter her og der, der skal udfyldes. Alt det har bedemanden hos Rosendahls Begravelsesforretning i Helsinge stor erfaring med. At vi er uddannede og eksaminerede bedemænd er en selvfølge, men derudover har vi valgt netop den gerning, fordi vi hver især helt naturligt lægger hele vores sjæl i de her følsomme situationer.

Højt på vores prioritetsliste er målet om tid og nærvær til hver eneste familie, der kommer hos Rosendahls Begravelsesforretning. Det betyder, at fra du første gang henvender dig i telefonen, til samtale hos dig eller hos Helsinge bedemanden, til selve dagen for begravelse eller bisættelse, og til hvornår vi i øvrigt måtte have kontakt, der vil du møde et engageret og roligt menneske, som med empati og varme vil hjælpe og støtte dig igennem hele processen. Vi kommer gerne hjem til dig, sådan at samtalen om den forestående begravelse eller bisættelse foregår i trygge og vante rammer for dig. Vi har også selv et hyggeligt samtalerum, hvis I foretrækker at komme hos os. Uanset om samtalen foregår hos jer eller hos bedemanden i Helsinge, vil vi altid have al den tid, der er brug for til en snak om afdøde, måske en lille tåre undervejs, måske lidt smil og minder om gode og dejlige stunder. Det er jer som familie, der fortæller og fremsætter ønsker for højtideligheden. Og vi er på sidelinjen for at samle trådene og arrangere det, I ønsker.

 

Helsinge begravelsesforretning afdeling

Hvis I kommer ind i vores begravelsesforretning i Helsinge, vil der være mulighed for at se på kiste og måske også på urne sammen med bedemand Helsinge, hvis afdøde skal kremeres. Har I ikke lyst til at komme hos os, men foretrækker alt i jeres eget hjem, så har vi billeder og kataloger, hvor man sagtens kan vælge ud fra. Som i næsten alle andre henseender er der naturligvis også prisforskelle på kister og urner, billige og mindre billige. Det er aldrig vigtigt for os, om I vælger i det ene eller det andet prisleje. Det helt afgørende er, at valget er det, der føles rigtigt for jer.

Begravelse i Helsinge

Kirkelige højtideligheder i forbindelse med begravelse eller bisættelse foregår jo naturligt med præstens mellemkomst. Men ønsker man i stedet en borgerlig ceremoni, kan vi som bedemænd hos Rosendahls Begravelsesforretning forestå handlingen. Det kan bedemanden selv gøre, eller det kan ske sammen med en eller flere pårørende.

Afdelingen er også registreret som Helsinge Begravelsesforretning ApS.

Helsinge Kirke

Vi kan kontaktes på tlf. 48 79 42 91 – på alle tider af døgnet

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

7 + 10 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.