Helsinge Begravelsesforretning

Rosendahls bedemand i Helsinge

Når du har mistet en af dine nærmeste, har du brug for tid. Tid til at forholde dig til de følelser og spørgsmål, der opstår i sådan en situation. Helsinge bedemand kan hjælpe dig med at håndtere mange af de praktiske gøremål i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Derfor er det nærliggende at kontakte os, så du får frigjort tid til at komme dig. Der er meget papirarbejde og flere dokumenter, der skal udfyldes i forbindelse med et dødsfald. Alt det har bedemanden hos Rosendahls Begravelsesforretning i Helsinge stor erfaring med. Vi er uddannede og eksaminerede bedemænd og har valgt netop den profession, fordi vi hver især  lægger et stort engagement i de her følsomme situationer.

Du og din familie har vores højeste prioritet, når du henvender dig til Rosendahls Begravelsesforretning. Fra den første kontakt i telefonen bliver du mødt af en professionel bedemand. Bedemandens fokus er at hjælpe dig med en smuk, mindeværdig og respektfuld afsked med den afdøde. Helsinge bedemanden er engageret og følger dig fra den første samtale til begravelsen eller bisættelsen er vel overstået. Vi er med, til alt er klaret.

Når du mødes med Helsinge bedemanden, kan det foregå hos dig, i afdødes hjem eller på vores kontor. Du bestemmer selv, hvor du vil mødes med bedemanden. Hvis du foretrækker at aftale de nærmere detaljer over telefonen, kan det også lade sig gøre. Uanset, hvordan du vælger at møde bedemanden, så afsætter vi den nødvendige tid til dig og familien. Det er jer som familie, der fortæller og fremsætter ønsker for højtideligheden. Vi er på sidelinjen for at samle trådene og arrangere det, der ønskes. 

 

Helsinge Begravelsesforretning afdeling

Hvis du kommer ind i vores begravelsesforretning i Helsinge, kan du se på kiste og urne sammen med bedemand Helsinge. Urnen skal kun bruges, hvis afdøde skal bisættes og kremeres. Hvis du foretrækker, at mødes med os i hjemmet, har vi billeder og kataloger, som du kan vælge produkter fra. Vi har et stort udvalg af alle produkter som kister, urner, blomster m.m. og i alle prisniveauer. Det vigtige er at vælge lige netop det, der skaber den afsked, som du ønsker at tage med den afdøde.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os omkring det økonomiske. Vi giver dig gerne et prisoverslag, så du får et overblik over økonomien. 

Begravelse i Helsinge

Den kirkelige højtidelighed i forbindelse med en begravelse eller bisættelse foregår altid med præstens deltagelse. Ønsker du eller afdøde i stedet en borgerlig ceremoni, kan vi som bedemænd hos Rosendahls Begravelsesforretning forestå handlingen. Vi er uddannet til at lede en ceremoni og det kan ske sammen med en eller flere af de pårørende. 

Vores afdeling i Helsinge er også registreret som Helsinge Begravelsesforretning ApS.

Helsinge Kirke

Kontakt os på tlf. 48 26 06 76 – vi har åbent hele døgnet

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse – din bedemand for at høre mere

Sidder du inde med praktiske eller økonomiske spørgsmål f.eks.: ”Hvad koster en bedemand?”, “Hvad koster en begravelse?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?”. Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig et overblik over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dokumentet “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

7 + 6 =