Gentofte Begravelsesforretning

Når livet er slut, og man som pårørende står med sorgen over tabet, og en masse arbejde foran sig, vælger mange at få hjælp fra bedemanden.

Rosendahls Begravelsesforretning har i generationer hjulpet pårørende med alt det praktiske arbejde i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Så kunne de pårørende få tid til de personlige udfordringer.

Bedemanden hjælper dig med at udfylde de rigtige papirer, og anmelde dødsfaldet til myndighederne. Bedemanden sørger også for at ansøge myndighederne om for eksempel begravelseshjælp, askespredning eller askedeling. Desuden har bedemanden i Gentofte kontakt til præsten, kirkekontoret, kirketjener og kirkegårdskontor, hvis det ønskes.

Kort sagt sørger Gentofte bedemanden for alt det som du ikke har nogen forudsætninger for at vide noget om.

Rosendahls Begravelsesforretning i Gentofte

Når du kontakter begravelsesforretningen i Gentofte, stiller vi en række spørgsmål. Ud fra dem inviterer vi til en samtale om alt det der foregår mellem dødsfaldet og skifteretten. Samtalen kan foregå hjemme hos dig, eller på afdødes adresse. Det er lige meget om afdøde havde adresse privat, eller på et plejehjem.

Ved den uforpligtende samtale får du det fulde overblik over forløbet og prisen – inden du eventuelt beslutter dig for at benytte Rosendahls begravelsesforretning i Gentofte.

Gentofte kirke

Bedemanden stiller mange spørgsmål

Når bedemanden stiller mange spørgsmål er det ikke for at forvirre, eller sælge en masse ting. Det handler om at klarlægge hvad jeres ønsker er – ud fra hvad vi af erfaring ved pårørende i jeres situation har ønsket tidligere. Spørgsmålene skal ses som muligheder for tilvalg eller fravalg.

På den måde vælger I og bedemanden kiste, urne, blomster, salmehæfter, dødsannoncer, gravsted og meget mere. Når Alle spørgsmålene er besvaret, har I det fulde overblik over hvad jeres ønsker koster. De fleste bisættelser koster i omegnen af 20.000, hvis det er en standard bisættelse eller begravelse. Den kan sagtens være billigere eller dyrere. Det kommer helt an på jeres personlige ønsker.

Danskerne er medlem af folkekirken

Flertallet af Danskerne er medlem af folkekirken, og derfor har de ret til at blive bisat eller begravet fra kirken. Faktisk insisterer mange præster på at medlemmer får en kirkelig afsked. Hvis afdøde har sagt til jer at de ikke ønsker en præst medvirker, så skal der enten være et skriftligt ønske fra afdøde, eller man skal skrive under på det med en ”tro og love” erklæring.

Selve den kirkelige handling er ”gratis”, fordi afdøde har betalt kirkeskat. Men alt omkring afskeden koster penge. Det kan være bedemand, blomster, gravsted, arrangement efter begivenheden og så videre.

Hvis handlingen i stedet skal foregå fra et kapel, koster det hele ofte lidt mere.

Vi kan kontaktes på tlf. 45 82 05 98
– alle dage året rundt.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

9 + 14 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.