Gentofte Begravelsesforretning

Når nogen dør, og du som pårørende står med sorgen over tabet, vælger mange at få hjælp fra en bedemand. Det er der en god grund til. For bedemanden har ekspertisen i alt det praktiske, der skal ordnes i forbindelse med et dødsfald. Det letter dig for en masse opgaver.  

Rosendahls Begravelsesforretning har i generationer hjulpet pårørende med alt det praktiske arbejde i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Så de pårørende får tid til de personlige udfordringer.

Bedemanden sørger for udfylde de rigtige papirer og anmelder dødsfaldet til myndighederne. Bedemanden sørger også for at ansøge myndighederne om for eksempel begravelseshjælp, askespredning eller askedeling. Desuden har bedemanden i Gentofte kontakt til præsten, kirkekontoret, kirketjener og kirkegårdskontor, hvis det ønskes.

Kort sagt sørger Gentofte bedemanden for alt det, han er ekspert i. Så kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. 

Rosendahls Begravelsesforretning i Gentofte

Når du kontakter begravelsesforretningen i Gentofte, stiller vi en række spørgsmål. Ud fra dem inviterer vi til en samtale om alt det der foregår mellem dødsfaldet og skifteretten. Samtalen kan foregå hjemme hos dig, i afdødes hjem eller på vores kontor. 

Ved den uforpligtende samtale får du det fulde overblik over forløbet, dine muligheder og udgifterne. Derefter kan du beslutte dig for, om du vil benytte Rosendahls Begravelsesforretning i Gentofte.

Bedemanden stiller mange spørgsmål

Når bedemanden stiller mange spørgsmål er det for at klarlægge dine og familiens ønsker. Ikke for at forvirre eller sælge. Det handler om at gøre afskeden personlig og med respekt for den afdødes ønsker. Spørgsmålene skal ses som muligheder for tilvalg eller fravalg og er vigtige for at ramme netop dine og familiens ønsker.

Ud fra bedemandens spørgsmål vælgers kiste, urne, blomster, salmehæfter, dødsannoncer, gravsted og meget mere. Når alle spørgsmålene er besvaret, har du det fulde overblik over økonomien og udgifterne. Prisen for en klassisk begravelse eller bisættelse ligger i omegnen af kr. 20.000,- og varierer alt efter de personlige ønsker.

Danskerne er medlem af folkekirken

De fleste danskere er medlem af folkekirken, og derfor har de ret til at blive bisat eller begravet fra kirken. Mange præster insisterer endda på at give medlemmer af folkekirken en kirkelig afsked med jordpåkastelse. Hvis afdøde har ønsket, at præsten ikke skal medvirke, skal ønsket foreligge skriftligt. Alternativt skal de pårørende skrive under på en “tro og love” erklæring. 

Som medlem af folkekirken er selve den kirkelige handling med brug af kirke og præst ”gratis”. Det er betalt via kirkeskat.
Udgifterne til en begravelse eller bisættelse relaterer til bedemand, blomster, gravsted, arrangement efter begivenheden med mere. Det er de tilvalg, der skabe en smuk, mindeværdig og respektfuld afsked med afdøde.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken foregår handlingen oftest fra et kapel. For ikke medlemmer af folkekirken tager kirken betaling for dette. 

Kontakt os på tlf. 48 26 06 76 – alle dage året rundt.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

3 + 10 =