Allerød begravelse

Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød

I en situation, hvor du og din familie har behov for hjælp fra en bedemand, er det helt afgørende for dig, at du kan føle dig fuldstændigt tryg sammen med ham eller hende. Det er en sorgfuld og følsom situation, du selv er i. Men en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød vil rigtig gerne være dit faste holdepunkt i perioden omkring begravelse eller bisættelse.

Allerød kirke

Bedemand Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød

Det er en selvfølge, at en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning har gennemgået sin uddannelse og er behørigt eksamineret. Det er din garanti for, at den faglige del er i orden. Mindst lige så vigtigt er det imidlertid, at en bedemand besidder en stor indfølingsevne og kan forstå at hjælpe hver eneste familie, der henvender sig. Alle har hver sine ønsker, og vær helt tryg ved, at vores bedemand vil forstå og vil forsøge at imødekomme alt så godt som muligt.

Bedemand i Rosendahls begravelsesforretning

Vi mødes til en indledende samtale enten hos jer eller hos os. Det kan være en fordel at holde samtalen hjemme hos jer, fordi der kan I føle jer helt afslappede og rolige. Det er også der, I har de papirer, bedemanden skal bruge til udfyldelse af forskellige dokumenter i forbindelse med dødsfaldet. Vi kommer altid med al den tid, der er behov for til en sådan samtale. I som familie fortæller måske lidt om afdøde, og der dukker nok også forskellige minder frem, som formentlig forårsager både lidt tårer og lidt smil. Bedemanden lytter og spørger også til jeres ønsker for en begravelse eller en bisættelse. Hvis I synes, afdøde skal have et særligt sæt tøj på eller en ting med sig, som har haft en særlig betydning for ham eller hende, kan det måske findes frem.

Rosendahls bedemand  i Allerød svarer hele døgnet på telefon 48 14 03 62

Hvad koster en begravelse? Hvad koster en bisættelse?

Prisen på en begravelse afhænger af afdødes og pårørendes ønsker til afskeden. Få et prisoverslag her. Der er ofte forskel på begravelse priser og bisættelse pris.

Begravelsen eller bisættelsen er "gratis" indenfor folkekirken. Det betyder at præsten, organisten, korsangeren og kirketjeneren, samt brug af kirken allerede er betalt over kirkeskatten.

Hvis du er i tvivl om hvad bedemand pris indeholder, så læs mere her for prisen hos Allerød Begravelsesforretning - Rosendahls.

Hvad koster en gravsten? Hvad koster et gravsted?

En gravsten koster fra omkring 4-5.000. Der er meget stor forskel på stenens størrelse og kvalitet. Desuden er der stor forskel på behandling af stenen, og de bogstever der skal stå på den. Derfor er gravstenens pris noget man skal finde ud af sammen med stenhuggeren.

Gravstedets pris er forskelligt alt efter hvor man bor, og hvilken kirkegård man ønsker at benytte. Alle kirkegårde kan benyttes. Dog kan der være forskel på om man er medlem af folkekirken eller ej. Og det kan også betyde noget om man bor i sognet hvor kirkegården ligger, eller ej. Prisen er fra gratis til mange tusinde kroner.

Begravelseshjælp 2022

Der er flere forskellige former for begravelseshjælp.

  • Den offentlige begravelseshjælp for alle der er født før 1. april 1957, samt alle der ikke har nogen formue, og alle børn under 18.
  • Den private begravelseshjælp gennem Sygeforsikringen Danmark
  • Øvrig begravelseshjælp fra forsikringer og opsparinger.
Hvad er en bisættelse? Hvad er en begravelse?

Prisen på en begravelse afhænger af afdødes og pårørendes ønsker til afskeden. Få et prisoverslag her. Der er ofte forskel på begravelse priser og bisættelse pris.

Hvis du er i tvivl om hvad bedemand pris indeholder, så læs mere her for prisen hos Allerød Begravelsesforretning - Rosendahls.

Hvad gør man ved dødsfald?

Ved dødsfald skal man som pårørende stå for en masse ting samtidigt. Derfor benytter mange pårørende en bedemand som støtte til at få klaret en del praktiske ærinder, og som rådgiver i processen. Hvis du vil vide mere om hvad der sker kan du se denne video

Min sidste vilje / Mit sidste ønske

Min sidste vilje kan du få udleveret hos bedemanden. I dokumentet beskriver du hvorledes din bisættelse eller begravelse skal foregå. På den måde er dine efterladte klædt bedre på til at håndtere den situation de står med efter din bortgang. Læs mere her

Hvad koster blomster til begravelse?

Blomster til begravelse eller bisættelse er mange ting. Det kan både være de blomster der er ved kirke sæderne og ved alteret, til de blomster som deltagerne kommer med, og kistepynten som mange vælger til at stå ovenpå kisten. Flere og flere er også begyndt at bruge afskedsroser, som lægges på kisten inden rustvognen kører med den. Eller når kisten er sænket i jorden.

Prisen på blomster til begravelse eller bisættelse er derfor meget forskellig. Fra få kroner til mange tusinde kroner. Få derfor et overslag af bedemanden, inden du vælger den helt store pakke. Se eksempler på blomster til bisættelse og begravelse her.

Hvad koster en kiste? / Hvad koster en urne?

En kiste koster fra et par tusinde for en barnekiste til 40-50.000 i ekstreme tilfælde.

De fleste vælger en hvid basis kiste - se priser her.

En urne kan fås i mange materialer og flere kvaliteter. Der er både de nedbrydelige urner, og dem der holder "for evigt". Se pris på urner her

Hvor lang tid varer en begravelse eller en bisættelse?

En begravelse eller bisættelse varer oftest 30-40 minutter når der er en præst til at forestå handlingen. Det er den tid det tager at synge 3-4 salmer, samt holde en tale over afdøde.

Hvis handlingen foregår uden præst kan det ofte gøres kortere. Næsten alle borgerlige bisættelser (uden præst) tager maksimalt 30 minutter. Det er også den tid der er sat af til handlingen i kapellern. Og den tid man betaler for. Hvis handlingen tager væsentligt længere tid, skal man som pårørende betale ekstra for det.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

13 + 12 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.