Allerød begravelse

Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød

I en situation, hvor du og din familie har behov for hjælp fra en bedemand, er det helt afgørende for dig, at du kan føle dig fuldstændigt tryg sammen med ham eller hende. Det er en sorgfuld og følsom situation, du selv er i. Men en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød vil rigtig gerne være dit faste holdepunkt i perioden omkring begravelse eller bisættelse.

Allerød kirke

Bedemand Rosendahls Begravelsesforretning i Allerød

Det er en selvfølge, at en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning har gennemgået sin uddannelse og er behørigt eksamineret. Det er din garanti for, at den faglige del er i orden. Mindst lige så vigtigt er det imidlertid, at en bedemand besidder en stor indfølingsevne og kan forstå at hjælpe hver eneste familie, der henvender sig. Alle har hver sine ønsker, og vær helt tryg ved, at vores bedemand vil forstå og vil forsøge at imødekomme alt så godt som muligt.

Bedemand i Rosendahls begravelsesforretning

Vi mødes til en indledende samtale enten hos jer eller hos os. Det kan være en fordel at holde samtalen hjemme hos jer, fordi der kan I føle jer helt afslappede og rolige. Det er også der, I har de papirer, bedemanden skal bruge til udfyldelse af forskellige dokumenter i forbindelse med dødsfaldet. Vi kommer altid med al den tid, der er behov for til en sådan samtale. I som familie fortæller måske lidt om afdøde, og der dukker nok også forskellige minder frem, som formentlig forårsager både lidt tårer og lidt smil. Bedemanden lytter og spørger også til jeres ønsker for en begravelse eller en bisættelse. Hvis I synes, afdøde skal have et særligt sæt tøj på eller en ting med sig, som har haft en særlig betydning for ham eller hende, kan det måske findes frem.

Rosendahls bedemand  i Allerød svarer hele døgnet på telefon 48 14 03 62

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

10 + 3 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.