Din lokale bedemand i Holte

Din støtte i en svær tid

Unikke og smukke afskeder

Bedemand Holte – Rosendahls Begravelse

Søger du en bedemand i Holte, er vi klar til at hjælpe. Rosendahls Begravelsesforretning har mange års erfaring med bisættelser og begravelser i Holte og omegn. Vores bedemand i Holte er sig sit ansvar bevidst, og han er omhyggelig og imødekommende.
Du kan altid opnå kontakt med vores bedemand i Holte, så ring nu på telefon 72 24 72 00. Du kan også kontakte os her på vores kontaktformular.

Bedemand i Holte med mange års erfaring

Vi har afholdt utallige begravelser og bisættelser i Holte. Ikke to har været ens, ligesom ikke to mennesker er det. Vi lover en personlig og enestående afsked.
Vores mangeårige virke, som bedemand i Holte, har medført et indgående kendskab til både Holte Kirke, og Gl. Holte Kirke. Vi har et udmærket samarbejde med sognets præster.
Det betyder, at vi har et godt udgangspunkt til at tilrettelægge en unik afsked med din kære.

Vi støtter når de svære beslutninger skal træffes

Når et menneske går bort, er der en del praktik, du skal forholde dig til. Det kan være svært, når du i bund og grund bare gerne vil have fred til at sørge. Vi sørger for nænsomt at gennemgå de forskellige ting, der skal besluttes.
Vores bedemand i Holte sørger for grundig rådgivning, så du kan træffe de rette valg ud fra ordentlige forudsætninger.

Bedemand Holte – Vi kan tage os af det praktiske

Hvis du ønsker det, hjælper vi gerne med rekvirering af dødsattest og papirer til offentlige myndigheder, udfyldelse af attester og formularer samt ansøgning om begravelseshjælp. Vi hjælper også gerne med at bestille blomster, indrykke dødsannonce og vælge salmer, samt hvad du i øvrigt måtte have brug for.

Derudover kan vi henvise til velegnede lokaler til afholdelse af mindesammenkomst, henvise til juridisk bistand, samtalegrupper og lignende.

Bedemand Holte tilbyder mange muligheder

Hvis afdøde ikke har efterladt nogle sidste ønsker, er det dig, og de øvrige efterladte, der skal træffe beslutningerne.
I kan med fordel drøfte, om ceremonien skal afholdes i kirke eller kapel, om der skal være kor i kirken, om den skal pyntes med blomster og lignende.
Men også hvor det sidste hvilested, skal være, er det vigtigt at drøfte. For nogle er det vigtigt at have et sted at gå hen og mindes, for andre ikke. Der er mange muligheder i dag. Afdøde kan fx blive stedt til hvile på en skovkirkegård, få asken spredt over åbent hav, blive indsat i et kolumbarium eller på de ukendtes grav.

Borgerlig begravelse

Det er ikke alle, der ønsker at blive begravet fra kirken. Ønsker man en afsked uden gejstlig medvirken, kaldes det en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse er en begravelse, der ikke har nogen religiøs tilknytning eller ceremoni. Den fokuserer på at ære og mindes den afdøde uden brug af religiøse ritualer eller traditioner.
Vi hjælper gerne med at arrangere begravelser og vi hjælper gerne med booking af kapel, bestilling af organist og vokal, blomster, pyntning m.v.
I øvrigt har vi stor viden indenfor andre trosretninger. Så uanset hvilket menneske, du skal sige farvel til, kom trygt til os.

Mindesammenkomst med hjælp fra Bedemanden i Holte

Har du brug for assistance til planlægning af en mindesammenkomst, hjælper vi dig meget gerne.
Vi kender de forskellige restaurationer og selskabslokaler i området. Og vi ved, hvilke der er velegnede til både små og store selskaber.
Med vores bedemand i Holte, kan du være sikker på, at det sidste farvel bliver en smuk og mindeværdig begivenhed.

Din bedemand i Holte kører også ud i hjemmet

Vores filosofi er, at en smuk afsked begynder med god dialog i trygge omgivelser. Derfor tilbyder vi at afholde samtaler, lige hvor du ønsker det. Naturligvis på et tidspunkt, der passer dig. Vi har altid en bedemand ved telefonen, så vi er kun et opkald væk.
Ved samtalen gennemgår vi dine – eller afdødes – ønsker. Og vi planlægger det sidste farvel herfra.
Vi udregner herefter en fast pris, så du ved hvad vores – og øvrige – ydelser vil koste. Vi har konkurrencedygtige priser, uden at vi dermed går på kompromis i forhold til omsorg og højt serviceniveau.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

15 + 5 =