Din lokale bedemand i Gilleje

Omsorgsfuld og nærværende støtte i en svær tid

Vi lover et smukt sidste farvel til et smukt menneske

Bedemand Gilleje

Er du på udkig efter en bedemand i Gilleje, er du landet på den rette side. I Rosendahls Begravelsesforretning har vi i mange år bistået ved begravelser og bisættelser for Gillelejes borgere. Vores bedemand i Gilleleje er omsorgsfuld, og vi tager os godt af dig og afdøde.

Vi støtter og rådgiver dig gennem hele forløbet, og vi er aldrig længere væk end et opkald.

Bedemand i Gilleje med stort lokalkendskab

Som følge af vores mange begravelser og bisættelser i Gilleleje, tillader vi os at kalde os førende bedemand i Gilleleje.

Vi har indgående kendskab til Kirken i Gilleleje, og vi samarbejder godt med sognets præster.

Med dette grundlag har vi fundamentet til at skabe smukke rammer om et meningsfuldt sidste farvel farvel.

Det sidste farvel kan ikke gøres om, derfor sørger vi for at alle muligheder præsenteres.

Vi hjælper med de svære beslutninger

Der er mange praktiske ting, du skal forholde sig til, når et menneske går bort. Det kan virke uoverskueligt at træffe svære beslutninger, når du samtidig skal håndtere en stor sorg.

Vores bedemand i Gilleleje rådgiver dig og hjælper med de svære beslutninger, du skal tage.

Vi hjælper fx med rekvirering af dødsattest og papirer til offentlige myndigheder, hjælp med udfyldelse af attester og formularer, ansøgning om begravelseshjælp og hvad du i øvrigt måtte ønske.

Mange muligheder hos bedemand Gilleleje

Hvis afdøde har udfyldt en formular, der tilkendegiver ønsker til egen begravelse, er det en stor hjælp for de efterladte. Er det ikke tilfældet, er det de efterladte, der skal træffe beslutning om, hvad der skal ske. Det skal besluttes, om der skal være en ceremoni i kirken eller kapellet, og om der skal inviteres til et kaffearrangement eller andet efterfølgende. Også selve begravelsesformen skal overvejes. Ønskede afdøde at hvile på en traditionel kirkegård, at få asken spredt over åbent hav eller at blive stedt til hvile på en skovkirkegård

Og hvis du har brug for hjælp til planlægning af selve mindehøjtideligheden, kan vi naturligvis også bistå.
Vi kender alt til de forskellige muligheder i Gilleleje området, og vi deler gerne vores viden med dig.
Vores bedemand i Gilleleje kan også hjælpe med bestilling af salmehæfter og formidling af kontakt til blomsterhandler og stenhugger med flere.

Kort fortalt sørger vi for at gennemgå mulighederne med dig, og støtte dig, så det sidste farvel bliver mindeværdigt og personligt.

Samtalen med din bedemand i Gilleje

En god samtale er altafgørende, når det sidste farvel skal planlægges. Og især fordi begivenheden er af en sådan slags, man ikke ønsker at være arrangør af, skal den være mindeværdig – så dagen kan huskes som smuk og enestående trods den triste anledning.

Det er vigtigt, at samtalen med bedemanden foregår i rolige og trygge rammer. Vores bedemand i Gilleleje tilbyder både samtale i vores forretning, hjemme hos dig, på plejehjemmet eller hvor du måtte ønske det. Og vi afholder naturligvis samtalen på et tidspunkt, der passer dig.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

6 + 15 =