Bedemand Lyngby – Rosendahl

Din støtte i en svær tid

Unikke og smukke afskeder

Bedemand Lyngby

Har du brug for en bedemand i Lyngby, er du kommet til det rette sted. Rosendahls Begravelsesforretning har i årevis bistået ved begravelser og bisættelser i Lyngby og omegn. Vi er professionelle og ærekære, og vi støtter i en svær tid.
Uanset om du netop har mistet et kært menneske, eller ønsker at planlægge din egen bgeravelse, kan vi være behjælpelige. Vores bedemand i Lyngby besvarer telefon hele døgnet, så ring til os på 48 26 06 76.

Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi har mange års erfaring

Med uddannelse, og mange års erfaring i bagagen, har vi det optimale udgangspunkt til at yde den rette støtte i den svære tid. Vi kender alt til de forskellige praktiske ting, der skal besluttes, så vi kan rådgive dig grundigt. Og uanset om du ønsker, vi tager os af det hele, eller du ønsker at deltage selv, er det muligt. Du kan trække på vores ydelser i præcis det omfang, du har brug for det.

Bedemanden i Lyngby er lokalkendt

Det betyder, at vi kender til de forskellige præster i de forskellige kirker. Og der er flere forskellige kirker i Lyngby. Du finder bl.a. Christianskirken, den romersk-katolske kirke Skt. Knud Lavards Kirke og Lyngby Baptistkirke.

Og hvis du ikke ønsker, at ceremonien skal foregå i en kirke, findes der også muligheder som for eksempel Lyngby Parkkirkegårds kapel. Vi har erfaring med alle trosretninger. Så du kan trygt kontakte os, selvom du ikke bekender dig til en protestantiske tro.

Begravelse eller bisættelse

Der er en del beslutninger, der skal træffes, når et menneske går bort. En af de første ting, der skal besluttes er, om der skal afholdes begravelse eller bisættelse.
En begravelse er, når kisten umiddelbart efter ceremonien nedsættes i jorden. Ved en bisættelse bliver afdøde kørt til krematoriet hvorefter urnen, på et senere tidspunkt, nedsættes i jorden.

Hvis afdøde har efterladt en sidste vilje, har han eller hun formentlig taget beslutning om dette. I modsat fald er det de efterladte, der skal træffe dette valg. Såfremt der ikke foreligger nogle sidste ønsker, er der også andre vigtige beslutninger, de efterladte skal træffe. Det skal bl.a. besluttes, hvor det sidste hvilested skal være. Det kan både være på en traditionel kirkegård i Lyngby, en skovkirkegård, der findes over hele landet. Det er også muligt at få spredt asken over åbent hav, hvis der foreligger et ønske om dette.

Der skal måske også bestilles gravsten, indrykkes dødsannoncer, bestilles kor og blomster til kirken og meget, meget mere. Vores bedemand i Lyngby gennemgår de forskellige muligheder med dig.

Vi rådgiver dig grundigt.

For de fleste er det heldigvis ikke så tit, de skal begrave nogen. Derfor er det også de færreste, der kender så meget til processen og praktikken. Det ved vi naturligvis alt om, og vi rådgiver og støtter dig nænsomt i den svære tid. På den måde kan du være tryg og sikker på, at det sidste farvel bliver en smuk og mindeværdig begivenhed.

Rimelige priser

Vi mener alle skal have råd til en smuk afsked. Derfor er vores priser sammensat ud fra et niveau, hvor alle kan være med. Vores priser starter fra kr. 9.100,-
Og vi udarbejder naturligvis en fast pris i den indledende samtale, så der ikke kommer uforudsete udgifter undervejs.

Kontakt os

Vores bedemand Lyngby sidder klar til at hjælpe. Vi har bemandede telefoner hele døgnet.
Så kontakt os nu på 48 26 06 76.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

13 + 1 =