Birkerød bedemandsforretning

Før eller siden får mange af os brug for en bedemand. Begravelsesforretningen i Birkerød hjælper når I er kommet ud i den sårbare og sorgfulde situation, det er at miste en, man har elsket. Når verden omkring os på den måde ramler, er det en tryg fornemmelse at kunne lægge mange af de praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse over til en kompetent og varmhjertet bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Birkerød. Bedemanden har via sin uddannelse og erfaring også styr på alt det administrative, der følger i forbindelse med et dødsfald.

Rosendahls Begravelsesforretning i Birkerød

Når I henvender jer til vores bedemand i begravelsesforretningen, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes og stille og roligt få snakket om jeres ønsker til enten en begravelse eller en bisættelse. Vi kan gøre det hjemme hos jer, hvor I er omgivet af jeres trygge base, eller I er velkommen hos os i et lyst og venligt samtalerum i begravelsesforretningen. Under sådan en samtale taler vi lidt om afdøde, vi kommer ind på, om I ønsker, at vedkommende skal have noget personligt tøj eller nogen personlige ting med sig. Med ro og nærvær samler bedemanden jeres tanker, idéer og ønsker for en smuk og værdig afsked med jeres kære.

Bedemand i Rosendahls begravelsesforretning

En afgørende faktor i de her situationer er tid. I hele det forløb, hvor I har kontakt med en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Birkerød, vil I opleve, at der altid er al den tid, I har brug for. En anden vigtig faktor er, at det – så vidt det på nogen måde er muligt for os – er den samme bedemand, der følger og støtter jer hele vejen igennem.

Vi har en stor udstilling af kister og urner i mange variationer fra det helt enkle og til dem med helt særlige udsmykninger i begravelsesforretningen. Her har I mulighed for at vælge kiste, og hvis der er tale om en bisættelse med efterfølgende kremering, kan der også vælges urne. Hvis I foretrækker at vælge ud fra billeder eller kataloger, så gør vi det. Vi har kister og urner i alle prislejer. Billige og mindre billige.

Mindeværdig afsked

Endnu sker de fleste begravelser og bisættelser i Danmark ved en kirkelig ceremoni. Hvis I eller afdøde i stedet måtte ønske en borgerlig handling, kan en bedemand fra Rosendahl Begravelsesforretning i Birkerød stå for en lille højtidelighed. Hvis et familiemedlem eller en nærtstående ven af afdøde ønsker at være med, kan denne og bedemanden gøre det i fællesskab. Vi taler om alle jeres ønsker og tanker og prøver at få skabt den smukkest mulige afskedsdag med den person, I har mistet.

Hvad koster en begravelse?
Begravelse priser?
Bedemand pris?
Hvad koster en bisættelse?

 

Rosendahls vagthavende bedemand kan kontaktes på tlf. 48 26 06 76, og vores telefon svarer altid.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

14 + 14 =