Virum Bedemandsforretning

Når du mister en nærtstående, kan det være overvældende med de mange ting, der skal tages stilling til. Hos os i Virum Begravelsesforretning hjælper vi både med rådgivning og alt det praktiske efter et dødsfald.

Vores bedemandsforretning ligger lokalt på Kongevejen i Virum – tæt på jer.

Vi starter altid et forløb med en samtale. I samtalen vil vi høre ind til dine, familiens og den afdødes sidste ønsker. At imødekomme de ønsker, giver den bedste afsked med den afdøde. Vi hjælper jer naturligvis med at træffe de rette beslutninger. Samtalen kan foregå personligt eller telefonisk alt efter, hvad der passer jer bedst. Du og familien er altid velkommen på vores kontor til en personlig samtale og alternativt kommer vi gerne til jer.  

Min sidste vilje

Når man skal tage afsked, er der mange måder at gøre det på. Det kan nogle gange være efter ønske fra den afdøde og andre gange er det overladt til de efterladte. Hvad du og familien end ønsker af ceremoni eller mindehøjtidelighed, kommer vi gerne med forslag og ideer.

Begravelse eller bisættelse i Virum

I Danmark bliver man enten begravet eller brændt. Begge begivenheder kan foregå med eller uden præst. Når det foregår i kirken, er det efter aftale med præsten og med forholdsvis faste rammer for ceremonien. Virum Kirke afholder både begravelser og bisættelser. Nedsættelse af kister og urner sker på kommunens kirkegårde medmindre andet ønskes.

Hvis afdøde ikke er medlem af folkekirken eller i vælger at holde en borgerlig ceremoni i forbindelse med dødsfaldet, kan dette ske fra et kapel eller fra et andet egnet sted. Hvis afdøde boede i Virum Kirke Sogn vil det foregå fra et andet kapel inden for kommunen. Der findes ikke et kapel i Virum.

Som hovedregel skal en afdød være begravet eller bisat inden for 14 dage.

Trygt og professionelt

Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge i kontakten med os. Vi tilpasser derfor altid vores service efter jeres behov. Det vigtigste for os er at varetage vores opgaver professionelt og sørge for de opgaver, der er forbundet med afskeden. Så kan du koncentrere dig om alle de andre spørgsmål, der opstår i forbindelse med et dødsfald.

Her er et udpluk af de opgaver, vi varetager:

  • Fremskaffe diverse attester
  • Udfylde og indsende dokumenter til relevante myndigheder
  • Søge begravelseshjælp
  • Koordinere med kordegn, præst og kirkegård
  • Afhente den afdøde
  • Kørsel af kiste og urne
  • Bestille og indrykke dødsannoncer
  • Sørger for at blomster bliver arrangeret i kirken og på kirkegården efter ceremonien

Vi er en veletableret forretning med mange års erfaring i bedemandsfaget og som bedemand i Virum er vi lokalkendt. Derfor kan du trygt overlade de praktiske ting til os. Vi klarer alt det, der skal være i orden, så du og familien kan komme godt videre efter dødsfaldet.

Hvad koster en begravelse?
Begravelse priser?
Bedemand pris?
Hvad koster en bisættelse?

 

Rosendahls Begravelsesforretning kan kontaktes hele døgnet på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

10 + 11 =