Herlev Begravelsesforretning

Rosendahls bedemandsforretning i Herlev hjælper dig igennem den første tid, når du har mistet et menneske omkring dig. Der er altid mange ting, du skal forholde dig til i tiden efter et dødsfald. Samtidig er du overvældet af følelser over dit tab. Derfor er det en stor hjælp at kontakte Herlev Begravelsesforretning. Så kan du lade os stå for det praktiske i forbindelse med dødsfaldet.

Vi assisterer og vejleder dig gennem den første tid og står for planlægning og koordinering af en bisættelse eller begravelse. Hos Herlev Bedemandsforretning arbejder vi professionelt og effektivt, så du får en kærlig og mindeværdig afsked med den afdøde.

Din første kontakt med bedemanden

Bedemanden er som regel den første, du kontakter efter dødsfaldet, fordi det er bedemandens opgave at lægge afdøde i kiste. Hvis dødsfaldet er sket på et hospital, vil den afdøde blive liggende på hospitalet hun eller han skal lægges i kiste.

I din første kontakt med bedemanden spørger vi, om afdøde skal begraves eller bisættes. Grunden er, at der bruges forskellige kister til begravelser og bisættelser. Læs om forskellen på begravelse og bisættelse her.

Herefter aftaler vi et personligt møde enten hos jer eller på vores kontor. Dette møde kan også foregå via telefonen, hvis det er bedre for jer. I mødet med din bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Herlev gennemgår vi alle de praktiske ting i forbindelse med dødsfaldet. Vores bedemænd spørger ind til ønsker til en mindeværdig og respektfuld afsked og hører om afdødes og pårørendes ønsker. Vi gør altid, hvad vi kan, for at indfri ønskerne, så i får den bedste afsked.

Det tager vi os af i Herlev Begravelsesforretning

Det er en stor hjælp at kontakte en bedemand fra Herlev Bedemandsforretning ved et dødsfald. Der er mange ting at tænke på og sorgen over tabet tager på ressourcerne. Her er et udpluk af det, vi tager os af:

  • Indberetninger og ansøgninger til myndigheder
  • Koordinering af aftaler med præst, kirkegård og graver
  • Bestilling af kiste eller urne
  • Organisering af blomster, kistepynt og bårebuket
  • Udarbejder diverse dokumenter
  • Rustvognskørsel
  • Bestilling af dødsannonce
  • Kontakt til øvrige leverandører af relevante ydelser

 

Trygt og professionelt

Vi er dedikeret til at hjælpe dig til en kærlig og respektfuld afsked. Det gør vi ved at arbejde trygt og professionelt med alle opgaver. Rosendahls begravelsesforretning i Herlev har mere end 30 års erfaring i bedemandsfaget. Du kan derfor trygt overlade tingene til os. Vi har styr på det, der skal være i orden, så du kan komme godt videre efter dødsfaldet. Du kan kontakte os døgnet rundt. Vi er her, når du har brug for os.

Hvad koster en begravelse?
Begravelse priser?
Bedemand pris?
Hvad koster en bisættelse?

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

3 + 3 =