Østerbro Bedemandsforretning

Der er mange ting, der skal tages stilling til, når nogen dør. Hos Østerbro Bedemandsforretning gør vi det uoverskuelige overskueligt. Vi hjælper med både rådgivning og alle de praktiske gøremål efter et dødsfald.

Vores bedemandsforretningen ligger lokalt på Lange-Müllers Gade 25. Hvis du vil besøge os, så ring før du ankommer. Vi er ofte ude og derfor ikke til stede på kontoret hele tiden. Vi kommer også gerne hjem til dig, familien eller til den afdødes hjem og holder en samtale om dødsfaldet. Hvis du foretrækker, at vi tager samtalen over telefonen, er det også muligt.

I den første samtale hører vi om de ønsker, der er til en afsked med afdøde. Det kan være dine og familiens ønsker eller den afdødes egne ønsker. Vi gør, hvad vi kan, for at indfri ønskerne, så i får den bedste afsked. En sidste afsked skal både være smuk, mindeværdig og respektfuld. Vi hjælper naturligvis med at træffe de rette valg. Samtalen er naturligvis altid uforpligtende.

Ved samtalen får du et overslag over økonomien. Overslaget er din garanti for aftalen og danner grundlag for vores arbejde. Prisen for en begravelse eller bisættelse varierer alt efter valg af kiste, urne, blomster og diverse tilvalg. 

“Min sidste vilje” bistand ved Østerbro bedemandsforretning

Nogle mennesker har styr på det hele. Også deres egen afsked. Det kaldes “Min sidste vilje”. Det er et dokument, hvor alle den afdødes ønsker til en afsked er skrevet ned. Det gør alt det praktiske nemmere for de efterladte. Du er altid velkommen til at komme forbi os til en snak om “Min sidste vilje”. Vi har også en folder du kan få med hjem og udfylde.

Begravelse eller bisættelse på Østerbro

I Danmark bliver man enten begravet eller brændt. Begge dele kan lade sig gøre med eller uden en præst. Når afskeden foregår i kirken, er det efter aftale med en præst og med  faste rammer for ceremonien. Alle kirkerne på Østerbro afholder både begravelser og bisættelser. Der er flere kirker på Østerbro bl.a. Sankt Jacobs kirke, Sions kirke og Davids kirke. Alle kirkerne har det til fælles, at der ikke er en kirkegård omkring dem. Derfor benytter man for eksempel Bispebjerg Kirkegård, når afskeden har fundet sted. 

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller der skal holdes en borgerlig ceremoni, er der flere muligheder. Ceremonien kan foregå i et kapel eller fra et andet egnet sted. Hvis afdøde boede på Østerbro, kan man for eksempel vælge Søndre kapel på Bispebjerg kirkegård til ceremonien.

Ifølge danske love og regler skal afdøde bisættes eller begraves indenfor 14 dage fra dødstidspunktet. Det er muligt at udsætte dette, hvis der er væsentlige grunde.

Trygt og professionelt

Vi er dedikeret til at hjælpe dig til en mindeværdig og respektfuld afsked med afdøde. Det gør vi ved at arbejde professionelt med alle opgaver. Så kan du koncentrere dig om alle de andre spørgsmål, der opstår i forbindelse med et dødsfald.

Her er nogle af de opgaver, vi hjælper med:

  • Udfylde attester
  • Udfylde og indsende dokumenter til relevante myndigheder
  • Søge begravelseshjælp
  • Koordinere med kordegn, præst og kirkegård
  • Afhente den afdøde
  • Køre kiste og urne
  • Bestille og indrykke dødsannoncer
  • Sørger for at blomster bliver arrangeret til ceremonien og på kirkegården efter ceremonien

Østerbro Bedemandsforretning har mere end 30 års erfaring i bedemandsfaget. Derfor kan du trygt overlade tingene til os. Vi har styr på alt det, der skal være i orden, så du kan komme godt videre efter dødsfaldet.

Hvad koster en begravelse?
Begravelse priser?
Bedemand pris?
Hvad koster en bisættelse?

 

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

7 + 8 =