Rosendahls Begravelsesforretning Hillerød

Det er altid forbundet med sorg og store følelser at miste et menneske, man har kært. Oveni kommer en masse praktiske gøremål og forskelligt papirarbejde og dokumenter, der skal udfyldes. Det kan være vanskeligt at finde ressourcer til det hele midt i de sorgfyldte dage. En bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hillerød har valgt sin gerning, fordi han eller hun sætter en ære i med nærvær og kompetence at guide dig og familien igennem hele processen.

Bedemand hos Rosendahls Begravelsesforretning

De første tanker og ønsker i forbindelse med planlægning af begravelse eller bisættelse kommer ofte frem under den første samtale, bedemand og familie har. Vi kommer meget gerne hjem hos jer – i stedet for i begravelsesforretningen – fordi det er der, I er mest trygge og afslappede. Vi sidder ikke på nåle og skal skynde os af sted igen. Der er god tid til stille og roligt at lade tanker og ord flyde frit. Imens I som familie fortæller lidt om afdøde, mindes nogle af alle de gode stunder og måske også fælder en lille tåre, så sidder bedemanden og samler alle oplysningerne for i sidste ende at medvirke til at gøre en begravelse eller bisættelse så personlig som muligt. Der kan også være noget tøj, som I synes, afdøde skal bære, – noget som han eller hun måske har båret ved en mærkedag, – eller der kan være pesonlige genstande, som I gerne vil give vedkommende med.

Møde i begravelsesforretning Hillerød

Der er naturligvis også mulighed for, at I kommer til Rosendahls Begravelsesforretning, hvor vi har et hyggeligt, imødekommende og uforstyrret samtalerum. Også her vil der være al den tid, I har brug for, og udover at være fuldt og helt dedikeret sin gerning, så er enhver af vores bedemænd både uddannet i henhold til gældende regler og har naturligvis også bestået sin faglige eksamen. Derfor kan du trygt lægge de her følsomme opgaver i hænderne på ham eller hende, og vi vil altid gøre alt, hvad vi kan for, at det er samme bedemand, der følger dig og familien fra start til slut i forløbet.

Valg af kiste og urne

Ved valg af kiste – og måske også en urne, hvis I har valgt, at afdøde skal bisættes og kremeres, – er der som i så mange andre henseender stor variation. Der er alt fra det helt enkle og prisbillige og til noget mindre billigt med avancerede udsmykninger. Det betyder selvfølgelig også mange forskellige priser, og nogen føler det næsten flovt at spørge til prisen på en kiste eller en urne, fordi “man måske ikke under afdøde det bedste af det bedste”. Sådan hænger det ikke sammen. Det er helt i orden at vælge såvel det enkle som det mere avancerede, – og det eneste rigtige valg set med vores øjne er det, der er det eneste rigtige for jer. Man kan se et stort udvalg af kister og urner i vores begravelsesforretning, eller man kan vælge ud fra billeder eller kataloger, hvis man synes bedre om at gøre det på den måde.

Bedemanden kan støtte ved højtiden

Hvis afdøde måske har udtrykt ønske om en borgerlig handling i stedet for en kirkelig ceremoni ved begravelse eller bisættelse, så kan bedemanden fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hillerød enten alene eller sammen med et familiemedlem eller en god ven af afdøde foretage en højtidelighed under hensyntagen til jeres ønsker

Rosendahls Begravelsesforretning kan kontaktes på tlf. 48 26 06 76, som svarer hele døgnet

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected]

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

8 + 6 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.