Hørsholm Begravelsesforretning

Åben 24/7 – hele året

Hørsholm Begravelsesforretning

Ingen ønsker at have brug for en bedemand. For en bedemand er ensbetydende med, at du har mistet et menneske af betydning. Det er ofte en følsom og sorgfuld tid lige efter et dødsfald. Derfor kan en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hørsholm bistå dig og familien med mange af de praktiske opgaver. Der skal arrangeres en begravelse eller en bisættelse, og en del papirer og dokumenter skal udfyldes og underskrives. Vores bedemand i Hørsholm er uddannet og klarer alt det administrative for dig. Samtidig er vi blevet bedemænd, fordi vi finder det vigtigt at skabe et respektfuldt og mindeværdigt rum omkring den afdøde.

Rosendahls Bedemand

Når du kontakter os, kommer vi meget gerne hjem til dig og holder den første samtale. Det kan være en god løsning for dig og familien at mødes med din bedemand i vante omgivelser. Ved denne samtale, vil vi vejlede og rådgive dig om de ting, du skal tage stilling til. Vi spørger bl.a. ind til afdødes, dine og familiens ønsker omkring en begravelse eller bisættelse. Herefter gennemgår vi de praktiske ting, der skal tages stilling til for at arrangere en afsked. Vores bedemænd er rolige og kompetente og vejleder dig effektivt og forstående gennem hele processen.
Det er også muligt at afholde samtalen på vores kontor hos Hørsholm Begravelse.

Inden begravelsen eller bisættelsen skal afholdes, får du en samtale med den præst, der står for handlingen. Ved denne samtale kommer i ind på mange personlige ting og egenskaber omkring den afdøde. Det bruger præsten i talen under ceremonien.

 

Bedemænd i Hørsholm

Der er flere bedemænd hos Rosendahls Begravelsesforretning i Hørsholm. Vi bestræber os på, at den samme bedemand følger dig og familien i hele forløbet. Det giver den største tryghed for dig og den bedste kontinuitet i forløbet.
Når der sker et dødsfald, skal der altid vælges en kiste. Hos Rosendahls har vi et stort udvalg. Kister findes i både klassiske og specialdesignede udgaver og i alle prisniveauer. Vi vejleder dig gerne til det rette valg.
Hvis der er tale om en bisættelse, skal der også vælges en urne. Alle vores urner er i høj kvalitet og findes i mange former og farver, i klassiske modeller og designede udgaver.
Både kister og urner findes i vores udstilling og i vores kataloger, så det gør det let for dig at vælge.

Begravelse eller bisættelse?

En stor del af begravelser og bisættelser foregår stadig med en kirkelig ceremoni og med en præst. Hvis du eller den afdøde ønskede en borgerlig handling, kan en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning forestå en sådan. Hvis nogen i jeres familie eller blandt afdødes venner har lyst til selv at sige noget eller have en særlig opgave under en sådan seance, er det også rigtig fint. Vi hjælper gerne med et forslag til program til sådan en højtid.

Hørsholm begravelsesforretning foretager blandt andet bisættelse fra:

Hørsholm kirke
Hørsholm Kirkegårdskapel

Vi kan kontaktes på tlf. 48 26 06 76

– alle dage året rundt.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

1 + 9 =