Hørsholm begravelsesforretning

Ingen af os ønsker at have brug for en bedemand, fordi det er ensbetydende med, at man netop har mistet et menneske af stor betydning i sit liv. Det er en følsom og sorgfuld tid lige efter et dødsfald, og derfor kan en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hørsholm bistå dig og familien med mange af de praktiske opgaver. Der skal arrangeres en begravelse eller en bisættelse, og der er en del papirer og dokumenter, der skal udfyldes og underskrives. En bedemand fra Rosendahl Begravelse er uddannet og klarer gerne alt det administrative for dig, men derudover er vi udelukkende blevet bedemænd, fordi hver eneste af os har et dybfølt ønske om at følge og støtte dig igennem en svær tid.

Rosendahls Begravelsesforretning i Hørsholm

Vi kan mødes hjemme hos dig, hvor du kan føle dig tryg og afslappet. Bedemanden kommer og har masser af tid med sig, så der er helt ro til en samtale, hvor du og måske andre familiemedlemmer fortæller lidt om afdøde, måske har brug for at trække vejret lidt dybt en gang imellem, og måske også kommer med et par søde, sjove eller pudsige anekdoter om afdøde. Bedemanden vil roligt og kompetent vejlede jer og notere sig jeres ønsker for begravelse eller bisættelse. Der er måske også nogle personlige ting eller noget personligt tøj, som I ønsker, afdøde skal have med sig, og som I finder frem. Hvis I synes, I ville have det bedre med at komme til os, har vi også hos Rosendahls Begravelsesforretning et hyggeligt indrettet samtalerum, hvor vi helt uforstyrret kan mødes over en kop kaffe.

Hørsholm kirke

Bedemand hos Rosendahls Begravelsesforretning

Selv om vi er flere bedemænd hos Rosendahls Begravelsesforretning i Hørsholm, så bestræber vi os på, at det altid er samme bedemand, der følger jer som familie fra første til sidste punkt i hele forløbet. Det er en tryghed og en god sikkerhed for både jer og os.

Når vi i processen når til at vælge kiste – og måske også urne, hvis der er tale om en bisættelse, – så kan vi vise jer flere modeller og varianter hos Rosendahls Begravelsesforretning – og naturligvis i lige så mange prislejer. Det foregår i et lyst og imødekommende, separat lokale. Er man mere til at vælge ud fra billeder eller kataloger, så hjælper bedemanden med det. Med hensyn til prisen på kiste eller urne, ja, så er der både billige og dyre, og om I vælger i den laveste eller højeste skala er ikke afgørende for os. Det, der føles rigtigst for jer, er det, der er rigtigst for os.

Begravelse eller bisættelse?

En stor del af begravelser og bisættelser foregår stadig med en kirkelig ceremoni og med en præst. Hvis I eller jeres nu afdøde person ville være mere til en borgerlig handling, kan en bedemand fra Rosendahl Begravelsesforretning forestå en sådan. Hvis nogen i jeres familie eller blandt afdødes venner har lyst til selv at sige noget eller have en særlig opgave under en sådan seance, er det også rigtig fint. Vi hjælper gerne med et forslag til program til sådan en højtid.

Hørsholm begravelsesforretning foretager blandt andet bisættelse fra:

Hørsholm kirke
Hørsholm Kirkegårdskapel

Hørsholm Kirkegårdskapel

Vi kan kontaktes på tlf. 45 82 05 98 – alle dage året rundt.

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblikket over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Min sidste vilje, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til [email protected].

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

14 + 11 =

En smuk og mindeværdig afsked

I en svær tid hjælper Rosendahls bedemand med alt det praktiske,
så de nærmeste kan få ro til en ordentlig afsked.

Find os her

Skansevej 24, 3400 Hillerød
+ Klik her for rutevejledning

Bistrupvej 68, 3460 Birkerød
+ Klik her for rutevejledning

Kongevejen 204, 2830 Virum
+Klik her for rutevejledning

CVR: 40420304

Kontakt os

Telefon: 48 26 06 76
Email: [email protected]
Lad os tage en snak.

Telefontider

Du er velkommen til at ringe til os
døgnet rundt på telefon 48 26 06 76.