Rosendahls Begravelsesforretning i Hillerød

Det er altid forbundet med sorg og store følelser at miste en nærtstående. I forbindelse med dødsfaldet er der mange praktiske gøremål og mange dokumenter, der skal klares. I tiden efter et dødsfald kan det være vanskeligt at finde ressourcer til det hele. Med en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hillerød får du praktisk og professionel assistance og vejledning. Du bliver guidet igennem processen til en mindeværdig og respektfuld afsked med afdøde. Vi er kompetente og dedikeret i vores virke.

En bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning i Hillerød sætter en ære i sit arbejde og guider pårørende og familier igennem den første svære tid. 

Det første møde med en bedemand fra Rosendahls Begravelsesforretning

Ved det første møde med bedemanden samles trådene og der skabes et overblik. Her tales bl.a. om de første tanker og ønsker til planlægning af en begravelse eller bisættelse. Hvilke ønsker havde den afdøde? Hvilke ønsker har du og familien? Vi kommer meget gerne hjem til jer eller den afdøde og afholder det første møde. Det kan være en god løsning for jer at være i jeres egne rammer.

Til samtalen giver vi os god tid til at komme hele vejen rundt om jeres ønsker. Vi spørger ind til de praktiske ting, du skal tage stilling til og vejleder i de mulige valg. Begravelsen eller bisættelsen skal gerne blive så personlig og respektfuld, som det ønskes. Derfor er disse valg særligt vigtige. Hvis den afdøde skal iklædes noget særligt tøj eller der skal andre ting med i kisten, taler vi også om det til mødet.

Møde i begravelsesforretning Hillerød

Det er også muligt at afholde det første møde på vores kontor hos Rosendahls Begravelsesforretning centralt i Hillerød. Vi har et velfungerende møderum, hvor vi kan tale uforstyrret. Så vidt, det er muligt, er det den samme bedemand, der følger dig gennem hele forløbet. Vores bedemænd er uddannet i henhold til gældende regler og har bestået en faglig eksamen. Derfor er du garanteret, at vi udfører arbejdet professionelt og at vi har kompetencerne til at guide dig igennem processen.

Valg af kiste og urne

Ved et dødsfald skal der altid bruges en kiste, som afdøde skal lægges i. Hvis afdøde skal bisættes og kremeres, skal der også bruges en urne. Ved valg af kiste og urne, har vi et stort udvalg at vælge imellem. Kister og urner findes både i klassiske og mere eksklusive udgaver og i alle prisklasser. Vi har ligeledes kataloger med det store udvalg af kiste og urner, hvis du foretrækker at vælge derfra. Vi vejleder gerne til det rette valg. Det eneste rigtige valg, er set med vores øjne det, der er det rigtige for dig og familien.

Bedemanden kan støtte ved højtiden

En bedemand fra Rosendahls Begravelse er altid til stede ved den kirkelige ceremoni. Her kan vi bistå de pårørende og hilse gæsterne velkomne.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller af anden grund ønskede en borgelig begravelse eller bisættelse, kan vi hjælpe. Bedemanden fra Rosendahls Begravelsesforretning er gerne med til at arrangere en højtidelighed efter jeres ønsker. Det kan enten være bedemanden, der forestår ceremonien, en eller flere fra familien eller en ven af afdøde.

 

Rosendahls Begravelsesforretning kan kontaktes hele døgnet

på tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse – din bedemand for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få overblik over de forskellige muligheder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

12 + 6 =