Din lokale bedemand i Helsinge

Priser fra kr. 9.100,-

Omsorg og nærvær i en svær tid


Bedemand Helsinge – Rosendahl

Søger du en kompetent og traditionel bedemand i Helsinge, er vi klar til at hjælpe.

I Rosendahls Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med begravelser og bisættelser i Helsinge, og som vores navn antyder, har vi hjertet med. Vores bedemand i Helsinge er omsorgsfuld, samtidig med han tager sig godt af afdøde og af dig.

Vores bedemand i Helsinge besvarer telefonen hele døgnet på 72 24 72 00, så ring til os nu.

Vores bedemand i Helsinge har mange år på bagen

Vores bedemand har bistået ved utallige begravelser og bisættelser i Helsinge. Fælles for dem alle er, at ikke to har været ens. Lige så forskellige som mennesker er, bør begravelser også være det. Og for os er det vigtigt, at afskeden afspejler det særlige menneske, der siges farvel til.

Vi er lokalkendt

I mange år har vi fungeret som bedemand i Helsinge. Det betyder bl.a., at vi har et godt og indgående kendskab til Helsinge Kirke, da vi samtidig har et fint samarbejde med sognets præster, har vi et godt udgangspunkt til at hjælpe dig.

Støtter til de svære beslutninger

Selvom det er det sidste, man har lyst til, når man har mistet et kært menneske, er der en del praktiske overvejelser, man skal forholde sig til. Og især hvis det ikke er noget, man inden har talt om i familien, kan det virke overvældende. Vi sørger for, på en omsorgsfuld og nænsom måde, at gennemgå de forskellige ting, der skal besluttes, med dig.
Du kan stole på, at vores bedemand i Helsinge sørger for rådgive dig grundigt og ned i detaljen. Med dette udgangspunkt kan du træffe de rette valg ud fra ordentlige forudsætninger.

Vi hjælper med det praktiske

Vi hjælper gerne med alle de praktiske ting, der skal gøres. Det kan være rekvirering af dødsattest og papirer til offentlige myndigheder, udfyldelse af formularer og ansøgning om begravelseshjælp. Vi kan også hjælpe med blomsterbestilling, indrykning af dødsannonce og valg af salmer med mere.

 

Din bedemand i Helsinge hjælper med selve begravelsen

Nogle mennesker har udfyldt dokumentet ”sidste vilje”, inden de gik bort. Er dette ikke tilfældet, er det dig der, sammen med de øvrige pårørende, skal træffe de vigtige beslutninger.
I skal bl.a. beslutte, om ceremonien skal afholdes i kirke eller kapel, og om der ønskes kor til sang i kirken. Skal kirken pyntes, skal der laves salmehæfter, og har I en særlig præst, I ønsker, skal stå for ceremonien?

Hvor det sidste hvilested, skal være, skal I også tage beslutning om. Der er mange muligheder i dag. Afdøde kan fx blive stedt til hvile på en traditionel kirkegård, en skovkirkegård, få asken spredt over åbent hav eller blive indsat i et kolumbarium.

Borgerlig begravelse med Helsinge Bedemand

Det er ikke alle, der ønsker at blive begravet fra folkekirken. Ønsker man en afsked uden gejstlig medvirken, kan dette sagtens lade sig gøre. Det kaldes det en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse afholdes typisk uden religiøs tilknytning eller kirkelig ceremoni. Den fokuserer på at ære og mindes den afdøde uden brug af religiøse ritualer eller gamle traditioner. Og den kan planlægges præcis som ønsket.

Vi kan naturligvis hjælpe med at arrangere begravelsen/bisættelsen, og vi kan også hjælpe med booking af kapel, udsmykning af lokaler, bestilling af organist med mere.
Og handler det om en begravelse afholdt ud fra en anden trosretning, kan vi også bistå. Vi har erfaring med alle trosretninger.

Mindehøjtidelighed

Skal du bruge hjælp til at planlægge en mindehøjtidelighed, er vi klar til dette.
Vi har bistået ved mange mindehøjtideligheder i området. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den lokation, der er mest velegnet til dit arrangement. Vores bedemand i Helsinge garanterer dig et smukt og personligt farvel.

Helsinge bedemanden kører gerne hjem til dig

Vores filosofi er, at smukke ceremonier starter med grundig dialog i trygge rammer. Således tilbyder vi samtaler, hvor du føler dig tryggest. Og selvfølgelig når passer dig.
Ved samtalen taler vi om dine – eller afdødes – ønsker. Vi forelægger de forskellige muligheder for dig.
Efterfølgende udregner en fast pris, så du ved hvad de forskellige ydelser vil koste, fuld gennemsigtighed. Vores priser er rimelige, men vi går ikke på kompromis i forhold til vores høje serviceniveau og omsorgen for de efterladte.

Vores bedemand i Helsinge sidder klar til at hjælpe dig ved telefonen, så kontakt os nu på 72 24 72 00.

Rosendahls Begravelsesforretning har døgnåbent og kan kontaktes på

tlf. 48 26 06 76

Kontakt Rosendahls Begravelsesforretning

Kontakt Rosendahls Begravelse, din bedemand, for at høre mere

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster en bedemand?” eller ”Hvor lang tid tager det at arrangere en begravelse?” – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide og rådgive dig, så du får overblik over situationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om “Min sidste vilje”, kan vi også informere om dette.

Ring til vores begravelsesforretning på telefon 48 26 06 76 eller send en e-mail til info@rosendahls-begravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 1 time i normal åbningstid.

10 + 4 =